Over ons

Wij zijn Jij verdient een sticker.nl en wij hebben besloten dat het hoog tijd is dat volwassenen een beetje erkenning krijgen voor de dingen die we elke dag (moeten) doen. Of het nou gaat om het aanpakken van die enorme berg was, het daadwerkelijk gaan naar de sportschool, elke avond een degelijke maaltijd op tafel zetten of het houden aan je budget. Snap je waar dit naar toe gaat?

Jij verdient een sticker.nl logo blauw horizontaal

Stickers maken alles beter en het volwassen zijn is zojuist net iets leuker geworden. Het zal je verbazen hoe motiverend deze beloningsstickers zijn. Het duurt niet lang voordat je merkt dat je niet meer schreeuwt tegen de 'idioot' in de auto naast je, zodat je aan het eind van de dag de sticker 'Auto gereden zonder te vloeken' hebt verdient. 

Of misschien zie je wel die enorme berg afwas in de gootsteen en denk je dit is een snelle manier om 'De afwas gedaan!' sticker te verdienen. Belonen leidt tot positiviteit en geeft je productiviteit een boost. 

 Jij verdient een sticker.nl, beloningsstickers voor volwassenen, auto gereden zonder te vloeken   Jij verdient een sticker.nl, beloningsstickers voor volwassenen, de afwas gedaan     Jij verdient een sticker.nl, beloningsstickers voor volwassenen, geld gespaard


Deze positieve en motiverende beloningsstickers zullen zeker een glimlach op je gezicht toveren, vooral aan het einde van een hectische dag. Ze zijn net draagbare high-fives, om ons de erkenning te geven voor de echt moeilijke dingen die we elke dag moeten doen en waar we absoluut de eer voor verdienen.

Cadeautip!
Bestel de beloningsstickers voor jezelf, of voor iemand die je wilt vertellen dat ze het geweldig doen. Volwassen zijn betekent niet dat we elkaar niet kunnen prijzen voor onze prestaties. Zoals uit bed komen, naar je werk gaan, vader of moeder zijn, opstaan zonder kater, kortom volwassen zijn.

Deel ze uit aan je vrienden die net op kamers zijn gegaan, aan je collega's voor die geweldige prestatie, op de verjaardag van je broer of zus, of aan de rest van je familieleden. Vertel het aan je buren en geef jezelf vooral een sticker omdat je het al tot zover hebt geschopt!

Ontwerp je eigen beloningsstickers
We zijn continu aan het werk om nieuwe beloningsstickers te creëren, dus ga je gang en doe een suggestie. Bij elke bestelling ontvang je een vel om je eigen beloningssticker te ontwerpen. 


Bestel hier je favoriete beloningsstickers: